Viime viikonloppua vietettiin Oulun Kädentaitomessuilla. Jo perjantaina käytiin Piukun kanssa laittamassa "putiikki" pystyyn. Luigi jäi siksi aikaa pyörittämään "kakarakarkeloita".

Tässä Luigin valmis riekkoparvi tutkailee messutohinaa. Yksi kesäpukuinen riekko on tuossa talvipukuisten seurana.

Muutama Piukun huovuttama kissankorvapipo.

HPIM1826%20%281632%20x%201224%29.jpg

Fabel-sukat pääsivät taas mukaan. Ja muutamia Piukun ja Luigin huovutettuja tossuja ja lapasia.

Piukun uusi "villitys" oli nuo trikoopipot. Lauantaina niitä oli vain muutama kokeeksi mukana. Tai siis kaikki, mitä Piukku oli siihen mennessä ommellut. No, jo iltapäivällä mallipää oli aivan paljain päin. Ei hätiä mitiä, tunnin kotimatkan ja pikaisen ruokailun jälkeen tallustelin Piukun luo. Siellä alkoi kauhea tohina! Leikkuuta, ompelua (kahdella koneella), silitystä, ja taas ompelua. Ja ennen myöhäisuutisia isohko pino pipoja oli valmiina seuraavaan messupäivään. Ai niin, jäi mainitsematta, että tällä välin (päivällä) Piukku "delekoi" siippansa kangaskauppaan. Ja "aikas" paljon trikoota oli meitä odottamassa.

Muutaman tunnin yöunen jälkeen akkaporukka oli taas valmiina uuteen päivään.

HPIM3779.jpg

Luigin spiraalikoruja ja muuta keramiikkaa.

Mukavat messupäivät me siellä vietettiin. Aika meni tosi nopeasti. Pari kertaa ennätin pikaisesti kiertelemään muiden messupöytien luo.

Ja mikä mukavinta ,että sain taas tavata ihania blogiystäviä. Matleenan kanssa käytiin molempina päivinä kahvikupposten äärellä "porisemassa". Seijasiskoonkin ennätin tutustua vähän paremmin kuin viime vuoden messuilla. Ja oli mukava tutustua myös Tainaan, aivan huikean määrän sytomyssyjen tekijään. Näiden iloisten naisten pöydän luo minä useasti "karkasin" sukankutimeni kanssa tuolta meidän melko ahtaasta putiikista.

Oli mukava tavata taas myös Pirjo-Riitta. Mukava, kun kävit juttusilla.

Lämmin kiitos Matleena, Seijasisko, Taina ja Pirjo-Riitta mukavista messumuistoista :o)

Seijasiskolta sain muutaman lahjoitetun lankakerän sytomyssyjä varten. Kiitos niistä. Yhden myssyn olen jo ennättänyt saada valmiiksi ja toinen on jo puikoilla.

Kivat messut Oulussa on nyt takana. Ensi vuonna taas uudestaan. Sama paikkakin on jo varattu.

Seuraavaksi tämä akkaporukka kerää kamppeensa ja suuntaa Maaseudun Joulu tulee kaupunkiin-myyjäisiin. Muutamat Fabel-sukat pitäisi saada siihen mennessä tikuteltua! Huh!

Nyt taidan lähteä pienelle kävelylenkille.

Mukavaa syksyistä sunnuntaipäivää toivottaa Irina.