Kankaanpainantaa kokeilin pitkästä aikaa... ja tulos on mielestäni tosi onnistunut. Istuva Härkä sai mun näpeissä puikot kouriinsa :O)
1761298.jpg
Harmi vain, että tota paitaa ostin vain 2 kappaletta, kaupassa mietin ja pyörittelin niitä (en tietenkää viitsinyt käydä sovittamassa) ja ajattelin, et minkähän mallinen tää sitten päällä olis. Ja tosi hyvänmallinenhan se sitten tietysti olikin. Toisen just samanlaisen laitoin myyntiin tänne. Painoin tolla kuvalla myös vihreän t-paidan ja muutaman vihreän topin. Laittelen niitä tonne kunhan ehdin. Irinan kans tehtiin myös kauppakasseja tolla printillä, niitäkin tulee tonne samaan paikkaan kunhan ehtii...

Lisäys tohon edelliseen: Knitting Bull löysi jo uuden kodin, eli ei enää näy tuolla huutonetissä, kassi ja toppi löytyy vielä.

Pikku kesälomareissusella kävästiin tänään Iskäsen ja Hempan kanssa. Iskäsellä työt alkaa ens viikolla, joten äkkiä pyrähdettiin Ranuan eläinpuistossa kattelemassa elikoita. Nää oli kivoja ja tosi leikkisellä tuulella:
1761308.jpg
mut tämä, joka ypöyksin oli aitauksessaan oli aika apaattinen, mulla kävi sääliksi ku tätä kattelin:
1761317.jpg
Muuten reissu oli kiva, Hemppa viihty ja tykkäs. Linnut kuulemma alko kyllästyttään ku niitä oli liikaa. Ja paras juttu oli sellanen temppurata tai mikä se nyt oli, siinä kuitenkin taiteiltiin kaikenlaisilla puomeilla ja telineillä. Ruoka oli kallista mutta hyvää ja ilma oli tosi hieno ja kotiinki oli suht lyhkänen matka eli ihan jees pikku kesälomanen.

Näihin kuviin ja tunnelmiin  -Piukku-