Tänään se sitten tapahtui!

Jo monta,monta päivää olen suunnitellut suolle menoa, siis karpalosuolle! Hyppäsin saappaisiin ja menoksi. Aika vetinen tuo tuttu lähisuo oli. Vähän oli jo sammalmättäät kohmeessa ja karpaloita näkyi aika heikosti.

Aika vaatimaton oli minun saaliini, mutta kyllä näistä muutaman päivän vitamiinit saan. Eihän sitä tiedä, jos yritän uudemman kerran jonain toisena päivänä.

Nämä Fabelista neulomani lasten sukat pääsivät taskussani myös suolle. Minä yritän etsiskellä jotain erilaisia kuvauspaikkoja noille sukille.

Se mukava tapaaminen tapahtui aamupäivällä.

Sain tämän Haapsalu sall-kirjan ihan kotiinkannettuna. Muoriska tuli sen tuomaan, hän kun oli viettämässä syyslomaa täällä Perämeren rannalla. Tuo kirja on uskomattoman kaunis ulkoasultaankin ja kaikki se mikä siellä sisällä on. Yhdellä sanalla IHANA.

Isot,isot kiitokset Muoriska sinulle! Kaikki se työ ja aika, mikä noihin tilauksiin ja postituksiin ym. liittyy. Voin vain kuvitella. Olen sinulle todella kiitollinen. Mukavaa lomanjatkoa sinulle ja oli kiva tutustua, vaikkakin vain pikaisesti.

Hyvää päivänjatkoa toivottelee Irina.