Tässä esittelen  Teille hieman vanhempaa tuotantoani, pääasiassa hahtuvasta tehtyjä.  (Uusia tulee niiiin hitaasti, että täytyy jotain saada näytettyä)..
Kuvaryhmän ylänurkassa lakki - ja lapasmallina toimii tyttäreni "Mysli" 8v. Erittäin lahjakas piirtäjä, maalaaja.. Laitan Myslin taidetta esille lapset -osastoon, kunhan saan otettua kuvia.

Pari päivää ollaan jo oltu koko porukka lentsussa, eikä jaksa oikein mitään.. Mies kyllä eilen meinasi, kun näki minut hahtuvaläjän keskellä sukkapuikot kourassa, että eipä ole semmosta tautia vielä keksitty, etteikö äippä jaksaisi kutoa...Niinpä..

Mutta nyt siihen vanhempaan tuotantoon:

1258707.jpg

Nuo valkeat lapaset ovat myynnissä täällä.  Muut ovat jo löytäneet omistajansa.
Itse tykästyin noihin kukka - ja vanamohuovutuksiin.  Niitä aionkin tehdä lisää, jos vain toipuisin tästä ... räkätaudista..


Mutta oonhan minä saanut jotain sentään tehtyä. Tällaiset lähtivät vasta uudelle omistajalleen:

1258712.jpg

Toiset lapaset (vaaleampisävyiset ovat vielä "vapaana"). Samansävyinen lakki tuossa vielä odottaa toista huovutuskertaa. Joten tällainen vaaleampisävyinen setti on kohta valmistumassa. Tykkään tuosta väristä mahdottomasti.  Siksi kai tuosta tulee tehtyä niin paljon. Varmaan pitää taas kohta tilata lisää hahtuvaa mervillasta.

Mukavaa lauantaipäivää kaikille!

 Ja "Mysli" (jos luet tätä) koitappa tulla kotiinkin sieltä yökylästä Hempan luota! (Eilen lähtivät Piukun ja Hempan kanssa hiihtämällä Irinan luo. No hiihtoreissu venähti vähän pitkäksi, ja toinen urheilija piti vissiin hakea autolla puolesta välistä.. Olisko voitelussa ollut jotain häikkää)..


Ja sittenhän siinä kävi niin että mejän Mysli jäi Hempan luo yöksi, kun oli jo niin myöhä. (No niin juttu alkoi taas rönsyileen, kuten mulle on tavallista,  lapaset piti vain esitellä)..

Alan tekemään peukalot näihin:

1259019.jpg

...Ja sitten varmaan teen samansävyisen lakinkin. Aikas keväisen värinen, vai mitä?


                                            ... kirjoitteli Teille :)       - Luigi -