Tässä meidän uusin perheenjäsenemme. Katsokaa ja ihastelkaa...tämä kaunokainen on hurmannut kolmessa päivässä meidät kaikki ihan totaalisesti.

1572282.jpg

Neiti on Millamarin Gilda, ikää komeat 13 viikkoa. Viikonloppuna ajettiin about 1300 kilsaa mutkin kun neiti meille haettiin. Ja näin neiti matkusti autossa -sylissä ei boxissa. Maisemia välillä ihaili, haukotteli ja nukkui. Ihan kuin olisi matkustellut autossa aina.
1572286.jpg      
Sohvan takaa on turvallista tutustua koiraan. Sähisi ja pöhisi meidän vanhalle, 15-v pystikselle, joka haluaisi olla kaikkien kaveri. Tänään jo kaveruutta vähän hierottiin, Gilda marssi määrätietoisena Pystiksen nokan eteen, sähähti mallin vuoksi ja läppäsi tassulla ja käveli pois. Pystis katseli vaan, et jaa-ha, tämmönen tapaus :O)
Gilda on ruskea burma ja tosi uskalias ja utelias. Ei turhaa pelkää, vaikka vasta kolme päivää on meillä asustellut. Kehrää ja puskee ja tykkää olla sylissä ja nukkua sängyssä. Nyt näyttää nukkuvan samalla tyynyllä Hempan kanssa, taidampa itsekkin kömpiä tonne sänkyyn, aamulla on taas aikainen herätys...

Öitä, -Piukku-