on tämä työttömän elämä. Kohta tulee kuukausi täyteen työttömyyttä. Kunta päätti että säästetäämpä meiltäkin ja sehän kolahti muhun eniten ja toiseen työntekijään myös, terkkuja vaan tytöille ja jaksamisia. No, oikeestaan ihan tää mulle passaa, uusia kuvioita oon suunnitellu ja alan vaihto on suunnitteilla. No, Luigi on myös mukana remmissä ja kerrotaan sitten kun ja jos asia varmistuu. Ei kuitenkaan läsähtäny tuo työpaikan menetys niin lujaa kun oli tarkoitettu. Kutti perkele!
Tää päivä on ollu kans duunia täys. Auto on autotallissa, vaikka iskäsemme väitti ettei se sinne mahdu. No, aikansa ku siivoo ja veivaa autoa etuperin ja takaperin talliin, niin lopputulos on se, että se mahtu! Ensin otti peräkoukku oveen kiinni ja näppäränä tyttönä aattelin, et käännetäämpää nippodenso toisin päin - ku näytti et kyllä se koukku sinne romujen sekaan nätisti uppoaa -no, sen  jälkeen otti lisävalot siihen samaseen autotallin hurrausoveen kiinni. Ajattelin, et jo nyt on v...u ja rääkäsin lapsen mönkkärin ja ihan meän kaikkien yhteisen ruohonleikkurin kartanolle -ja hurautin auton sisään talliin.  Ja (hyvin) mahtu. Huomenna oottais auton imurointi ja muutenki putsplank. Mutta iskälle sain todistettua, et auto mahtuu autotalliin.
Ja neulekonekin toimii. Vähän on kankee, ku aattelin et sillä kudotaan vaan, et suitsait ja joku on valmis. Ei ihan, aika väköstys on ennenku kaikki on valmista, et voi tehä vaan suitsait. Mut mielenkiintoinen vekotus, ja mulle oli yllätys (joo, tyhmä vissiin) et sillä voi kutoa putkea ??? Uskomatonta -mutta totta. Ku, oli se vähän kankee -nauroin miehen siskolle, joka siis opasti tähän suitsait-hommaan, et kyllä tässä patti kasvaa tai pöytä hajoaa, mut alko se kone kuitenki ihan suht nätisti sitten tekeen. Ja ku aatellaan, et se on vuodelta 1974 ja sillä on anoppi aikanaan kutonu kuulemma tosi paljon.
Ja, mitähän muuta tänään on tapahtunut? Ai niin, Ihan kivasta kaupasta tuli paketti tai paketit. Kolme kappaletta. Ja kaikissa massaa. Ihan sormet syyhyää, et pääsee taas massaileen, ihan satasella ollaan kyllä siihen hommaan hurahdettu. Voin suositella sitä hommaa kyllä kaikille, se on aivan mahtavaa!
Tilauspipon tein nyt illalla ja just sen pesukoneesta sain pois. Yks huovutus tuntui riittävän, no pyörittelin sen vaan pyyhkeen ja toisen pipon kans, joten ajattelinkin et valmiiksi tulee kerralla. Huomenna vielä neulahuovutukset siihen, niin sit se on valmis maailmalle.
Nukkumaankin vissin pitäs haalautua, iskäsemme just kotiutu töistä.
Öitä.                -Piukku-