Piukku joutui aivan "ykskaks yllättäen" ihmeellisen otuksen puremaksi! Heti kohta, kun Mumpsa oli päässyt yläilmoihin (ns. hengähdystauko), niin eiköhän ollut "pussukkakärpänen" lennähtänyt Piukun porukan huusholliin! Jäljistä päätellen tuo ötökkä on tainnut olla "pussukkapaarma".Tämmöistä jälkeä on saanut aikaiseksi. Siis Piukku, ei se kärpänen/paarma! Lomareissullani oli kämpästäni kadonnut ompelukone ja saumuri. Joka ikinen loukko oli pengottu ja kaikki minun "hamsraamani" uudet kankaat ja vetoketjut kaivettu esille. Ne "näitä minä joskus tarvin". Nyt on sitten juostu melkein joka toinen päivä kaupungissa ostelemassa vetoketjuja ym.

HPIM4983%20%281632%20x%201224%29.jpg

Kankaat ovat uusia ja retroja. Minäkin sain heti kotiuduttuani oman pussukkani (kännykälle). Se oli niitä harjoituskappaleita (vissiin). Ihan kaunis ja "kätevä käytössä".

Noissa pussukoissa on vuorikankaana jotain enstex-kankaan tyylistä. Ovat aika "napakoita"!

Jostain syystä tuo "pussukkakärpänen" on kotiutunut tuonne Piukun pesueeseen. On nimittäin alkanut ilmestyä jos minkäkin kokoista ja näköistä pussukkaa. Piukku on yrittänyt "metsästää" noita papukaijalukkoja, mutta huonolla tuloksella. Eli vihjeitä otetaan vastaan, missä niiden lukkojen "pesä" on! Pitäisköhän luvata vihjeestä "pussukkapalkkio"!

Kohta on kolmesta kämpästä kaikki kankaat "silputtu" ja vetoketjut viety. Taidankin käydä "yön kähmässä" leväyttämässä Piukun huushollissa kaikki ikkunat ja ovet auki. Eiköhän tuo yksi hyttynen ole jo tarpeeksi mellastanut. Toisaalta, tiedä millainen "ötökkä" niistä ikkunoista ja ovista tulla tupsahtaa!

Oikeasti, nuo pussukat on tosi kauniita ja mukavan käyttökelpoisia! Ja näissä kuvissa on vain osa niistä!

Olenhan minäkin jotain saanut neulottua. Kotiuduttuani tempaisin ja neuloin tuon toisen "noro-sukan". Siinä mulla ensimmäinen ufo muuttui fufoksi! Pelkäsin jo, että taisi tuo fufoilu jäädä vain haaveeksi, mutta toisin kävi. Seuraava ufo "huuteleekin" tuolla sohvalla, siis sinne!

Mukavaa illanjatkoa ja hyvää alkanutta viikkoa toivottelee Irina.