Se on vielä siellä! Aurinko näyttäytyi tällekin vuodelle!

Isosysterin kanssa käytiin katsomassa, joko kohta pääsis hiihtolenkille tuonne merelle! Kovin oli jäinen pinta. Muutama pilkkijä tuolla kauempana näkyi. Vähän lunta tarttis tuo jää päälleen. Ei oikein riitä taidot tuohon jäähiihtoon! Kauniisti kuitenkin aurinko paistoi. Joulun jälkeen on ollut niin pilvisiä päiviä, ettei ole aurinkoa meidän kulmilla näkynyt.

Ja nää on sitten mun!

Ihan ikiomat sukat neuloin Matleenan lähettämästä blogivoitto-langasta.

Lanka on Regian Jacquard Color (uusi tuttavuus mulle). Oikein mukava lanka neuloa. Ja raidoituskin onnistui helpommasti, kuin Fabelilla neuloessa. Kivan ohuet sukat talvikenkiin. Lankaa jäi vielä pikkuisiin sukkiinkin, joita jo aloittelin.

Kiitos Matleena näistä varpaanlämmittimistäni! Periaatteeni on ollut,että ne langat, jotka saan lahjaksi, päätyvät omaan käyttöön! Jos ei heti, niin joskus myöhemmin. Muutamia onkin odottamassa puikoille pääsyä!

Hapsukämmekkäät pääsivät myös puikoilta!

Vastaanotto näille ei ollut oikein mairitteleva. Minulla on näet tuo sensuuri (Piukku ja Luigi) joskus kohtuuttoman rankka. Meillä ei nuo mieltymykset aina mene yksiin! Olisikohan tuo ikäero mitenkään vaikuttamassa siihen. Eipä silti, kyllä täältäkin "pesee"!

Tässä nämä "höpsökkeet" kuitenkin ovat. Langat on uusia mulle, Gjestalin Nagano ja Orkide Luxuspels. Tuo hapsulanka on ainakin ihanan pehmeä!

Aurinkoista helmikuun alkua toivottelee Irina