Eipä taida tulla loppua tuosta lumentulosta! Täällä(kin) jo hukutaan lumeen! Joka kerta kun aukaisee ulkooven, niin on heti lumikolalle töitä! Ja nuo jokaaamuiset(melkein) "harjajumpat"(yök). Ei voi olla mitään vastenmielisempää kuin auton kaivaminen lumihangesta klo.6.30. Ja vielä ennen aamukahvia! Ja niin sitten ihanan aamuäreä mumpsa saapuu "vahdinvaihtoon".

Tänä aamuna Piukku ja Luigi tulla tupsahtivat melkein heti takaisin. Ei ollut mitään järkeä lähteä ajamaan melkein 100 km:n koulumatkaa. Keli oli todella kamala, lunta joka tiet täynnä. Hyvä että autossa joku pyörä liikkui.

Mitäs sitä täällä on neulottu? Oikein arvattu, Fabeleita!

Kahdet pitkät sukat. Tummemmat kokoa 39-40 ja alimmaiset 37-38. Jo toiset pitkät sukat tuosta samansävyisestä puna/lilasta. Luigi onkin tehtaillut oikein urakalla noita pitkiä ns. polvisukkia. Laitan tänne niistäkin kuvia, jos vain ennätän kameran kanssa, ennenkuin ne lähtee maailmalle!

Tässä parit lyhyempivartiset, koko n. 38 molemmissa.

Ai niin, Minulla on ollut täällä tänään "jännät paikat"! Elämäni ensimmäinen huovutettu pusero!

Se on siinä! Minä hullun rohkeana lupasin neuloa tuon puseron. Mitat paperilapulla ja yhteistyöhaluinen pyykkikone! Onneksi! Muuten olis "haaskaantunut" melkein kilo Pirkkalankaa. Tämä pusero korvaa samanlaisen yli kaksikymmentä vuotta vanhan "lempipuseron", jonka joku oli vahingossa laittanut liian kuumaan konepesuun. Toivottavasti puseron saaja on tähän uuteen tyytyväinen.

Siis, jotain valmista, mutta PALJON kesken! (luetteloimatta paras)

Joten, eteenpäin sanoi Mumpsa lumessa!

Lumista päivänjatkoa toivottelee Irina.