Teimme Piukun ja Luigin kanssa "syyslomamatkan" Oulun Kädentaitomessuille! Kaksi kokonaista päivää siellä pyörittiin.

Piukun ja Luigin keramiikkakorut ja huovutetut lapaset pääsivät tutustumaan messuihin.

Nämä taas ovat dreijattuja kauhan kavereita!

Minun Fabel-sukkani tutustuivat touhuun vähän korkeammalta. Roikkuivat vanhassa leipälapiossa.

Jonkin verran ennätin kierrellä noiden kahden päivän aikana tutustumassa messutarjontaan. Langat vain taisivat kiinnostaa eniten. Mainittavaa "ahaa-elämystä" en kuitenkaan lankojen seassa pyöriessäni kokenut. Tässä minun hankintani. Esito-lenkkimohairlankaa ja 4 kerää Fabelia. Nuo sukat jo aloittelin messuvilinässä ja totta kai myös illalla hotellihuoneessa puikot oli töissä! Tuosta kauniin oranssista lenkkimohairista meinasin neuloa isoilla puikoilla huivin.

Ihanin juttu tuossa messu-viikonlopussa oli kuitenkin mukavien blogituttavien tapaaminen. Matleena ja Marleena "löysivät" meidät jo aamupäivällä. Itse jo ennätinkin miettiä "bongausreissua" ihmisvilinään! Kohdehan oli se Matleenan kaunis Panace-huivi! Oli tosi mukava tavata muutenkin, kuin vain blogin kautta. Ja totta kai minun täytyi mennä tutustumaan Seijasiskoon, kun tiesin noiden naisten treffaavan kahviossa. Hänet kyllä jo aiemmin aamulla tunnistin ihmisjoukossa. Oli kiva tutustua häneenkin, vaikka vain pikaisesti. Ehkä joskus taas tavataan jollain messuilla.

Pirjo-Riittan tapasin myös "nappikauppojen" merkeissä. Enkä "päästänyt" häntä lähtemään, ennenkuin olin varmistanut,että hän on juuri se Pirjo-Riitta. Mukava tutustua häneenkin "livenä".  Joku taisi ehdottaakin, että Messuille pitäisi laittaa neulenurkkaus, jossa voisi tavata blogi-ystäviä neuletöiden merkeissä. Minulla heti "käsi pystyssä". Kannatetaan!!!

Toivottavasti taas tavataan jollain messuilla ja saadaan jutustella pidenpäänkin!

Mukavaa illanjatkoa kaikille toivottaa Irina!