Matleena Lankapirtistä nimittäin haastoi minut kertomaan tunnusmerkkejä itsestäni.

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

Tässä tunnistamisen helpottamiseksi Hempan piirtämä kuva minusta.

1241025231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1. Mielestäni tärkein tuntomerkki on nuo "vanhuusviivat" (mustalla tussilla). Huom. Kuva on piirretty kolme vuotta sitten. Vanhuusviivat piirrustus sai viime talvena! Hemppa oli lisännyt ne keittiön seinällä olevaan piirrustukseen. Nykyään kaikissa Hempan minusta piirtämissä kuvissa on nuo vanhuusviivat!

2. Jalat minulla on kyllä paljon lyhyemmät, kuin mitä kuva näyttää. Koko pituuskin on alle 160cm.

3. Hiuksia on taas paljon paksummasti kuin kuvassa. Harmaitakin on joukossa. 

4. Erityisen iloinen olen noista ylöspäin kääntyneistä suupielistä! Totta puhuen en ole mielestäni ansainnut noin aurinkoista kuvaa! Osaan nimittäin olla melkoinen "ilonpilaaja" tuolla päivittäisissä "tenavien tanhuissa". Ainakin Hempan, Myslin ja Impan mielestä. Onneksi muksut ovat oppineet käyttämään sanoja: kiitos ja anteeksi! Anteeksi-sanaa kuullaankin aika usein. On nimittäin pari "kuumakalleakin" tässä meidän "klaanissa"!

5. Käsiä minulla todellakaan ei ole kuin nuo kaksi (vähän pidemmät kuin kuvassa). Kuvittelen varmaan omistavani useamman käsiparin. Ainakin jos katsoo noita aloitettuja ja keskeneräisiä neuleita!

6. Siis,mistä minut tunnistaa! Esimerkiksi valokuvissa minulla on aina suu auki! Aika useasti sieltä tulee vain "sammakoita" (sanovat Piukku ja Luigi). Villasukissa kesät ja talvet töpöttelevä, puikkojen ja lankakerien keskellä pyörivä iltateen lipittäjä!

Siis, oma kuvaukseni itsestäni! Tunnistaako kukaan!

Ja sitten haastetta eteenpäin! Haluan lähettää haasteen IntsullePirjo-Riittalle, Nna:lle, MarjutJ:lle ja Näpille. En tiedä, ovatko jo aiemmin saaneet!

Hyvää illanjatkoa ja aurinkoista loppuviikkoa toivottaa Irina.