Tänään meillä on savustettu riekkoja. Reilut pari tuntia savustin riekkoja meidän iskän mulle hommaamassa tynnyrissä. Heiniä vaan ensin reilusti kylellään olevan tynnyrin pohjalle, riekot päälle ja taas heiniä.  Tynnyrin alle pikkutulet ja linnut n. pari tuntia pöntössä. Ite tykkään melkein mustaksi savustetuista riekoista, joihin heinät on jättäneet ihania jälkiä. Tämmösiä tuli tällä kertaa  (joukossa myös spiraaleja) :

IMG_3854%20%28968%20x%20644%29.jpg

huhtikuu%20-09%20042%20%281024%20x%20768

Minusta tuo savustettu pinta on jotenkin vaan niin kaunista ja joka kerta tulee erilaista jälkeä, kun savu hiipii lasitepinnan alle jättäen jälkeensä tosi kauniita kuvioita.  Ja äkkiähän tuo parituntinen kului kirpeän raikkaassa säässä. Samalla sain laitettua omenapuiden ympärille jänisverkotkin :)  Penskatkin viihtyivät reilun tunnin ulkona. Jouluasiat kuuluivat jo olevan leikeissä :) 

Terveisin  Luigi