Tänään on kans tehty kaikenlaista. Aamulla kävi yks mies kaivamassa meille naveron pensasaitaa varten ja siirteli muutamia kiviäkin, kun meidän pihalla niitä riittää. Minusta on mukava istutella kaikenlaisia kivikkokasveja kivien rakoihin. Niistä tulee aika kivan näköisiä juttuja.
Mutta laitan kuvia noista istutuksista myöhemmin, kun en vielä ehtinyt kuvailla..

Mutta tänään tein myös ihan ensimmäisen teepannun. Se on kuivumassa tuolla meidän kodinhoitohuoneessa, joka on täksi kesäksi muuttunut oikeestaan kokonaan saven mäskäyshuoneeksi. Tämmönen tuli tuosta ruusukannusta.

1644708.jpg

Ripaa ei tässä kuvassa ole vielä kiinnitetty. Sen laitoin savilietteellä kiinni, kun se oli sopivan nahan kuiva.

1644710.jpg

Tuommonen patenttikin piti rakentaa, että ripa kuivais sopivaan asentoon. Tuon ruusun rakensin käsin saman lailla, kun tehdään esim. marsipaaniruusu.

Aika ylpeä oon aikaansaannoksestani. Vaikkakin ei tämäkään teos syntynyt ilman "meteliä". Dreijailin nimittäin lapsien kanssa sisällä nuo teepannun osat ja ekana tapahtui semmosta, että Impalla sattui pissavahinko - no minä sitä sitten kuivailemaan.. Sitten alettiin tietty junkuttaan että kotiin pitäis päästä (dreija on nyt Piukun luona, jossa mä käyn välillä tekeen hommia).. Ja eipä siinä vielä kaikki. Sitten alkoi Piukun perheen vanha Jeti uliseen omia ulinoitaan. Niin koita siinä sitten keskittyä ja keskittää.. (Savi on aika vaikea keskittää dreijalle..) Saatoinpa sillon pari peetä suustani päästää..

Mutta lopetan nyt tän valituksen ja taidan lähtä katteleen, kuinka mun teepannu jaksaa. Vai alkaiskohan kattoon myyrää (penskat kattelee just dvd:ltä myyrän seikkailuja).

                      Terveisin : dreijausintoinen, kovaääninen Luigi.