Vasta nyt sain viimeisteltyä tämän ensimmäisen sytomyssyn, joka on ollut kyllä valmiina (ilman koristekukkaa) jo kuukauden verran.

Aivan huikea määrä noita myssyjä tuohon sytomyssykeräykseen on jo virkattu ja neulottu. Toinen toistaan kauniimpia. Onneksi tuo keräys jatkuu vielä huhtikuun loppuun, että minäkin saan virkattua ainakin pari myssyä lisää.

Ja pitihän minun osallistua Pohjolan Sanomien sukkakisaan.

Nämä sukat lähetin sinne niiden melkein 900 sukkaparin joukkoon. Nimesin nämä Lumimetsä-sukiksi. Vihreä metsä ja lumiset oksat symbolisoivat myös Pohjolan Sanomia (ainakin omasta mielestäni). Koska metsästähän se lehden raaka-aine tulee. Ideahan tuossa sukkakisassa oli suunnitella Pohjolan Sanomiin liittyvät sukat. Paljon erilaisia kauniita sukkia tuolla näyttelyssä olikin esillä.

Kymmenen eniten ääniä saanutta sukkapariahan on jo julkistettu. Omieni vieressä oleva nro.720 oli yksi niistä. Itse pidin kauneimpana tuosta kymmeniköstä sinivalkoista sukkaparia nro.356.

Ja mikä tärkeintä, melkein kaikki sukat oli jo myyty, kun kävin varaamassa ja maksamassa ostamani sukat. Nekin tosi kauniit punasävyiset. Rahahan tuosta sukkien myynnistä luovutetaan tosi hyvään tarkoitukseen.

Ja nyt ulos aurinkoon.

Mukavaa päivänjatkoa toivottelee Irina.