Ei vain saada lunta pysymään maassa täällä meidän perukoilla. Viikko sitten sitä vähän satoi maahan asti, mutta jo samana iltana vesi vei sen mennessään!

Nämä sukat on kuvattu marraskuun alussa. Ison miehen jalkaan (koko 45). Lankana Austermann Step 6 ja puikot 3mm (muistaakseni). Hemppa yllätti isänsä isänpäivänä näillä sukilla. Ja siinä samalla minäkin muistin "mikrotukihenkilöäni"!

Tuossa takana on Piukun kissojen pieni mökki, joka niillä on aitauksessa. On niillä tuolla aitauksessa jo pari lyhtyäkin, eivät vain näy kuvassa.

Nämä ovat sitten vanhan korjausta.

Pari vuotta sitten neuloin yhdelle siskolleni nämä hapsusukat. Ovat olleet niin pidetyt, että pohjat olivat kuluneet puhki. Takuuaikaa oli vissiin vielä jäljellä, kun piti neuloa uudet terät. Siis vanhaa noissa on vain tuo hapsuosa ja muutama sentti vartta. Loput on uutta neuletta. Pitäisiköhän nyt laittaa lyhyempi "takuuaika"!

Niin, sainhan minä sen vähäisen maassa pysyneen lumenkin kuvattua.

Nämä Fabel-sukat menivät eräälle papalle isänpäivänlahjaksi. Koko 45. Lumi kyllä ennätti sulaa, ennen kuin sain  nuo valmiiksi.

Tämä nuttu-setti valmistui aamupäivällä.

Lankana oli Gjestalin Baby Ull (100% merino-villa). Puikot 2,5mm ja 3mm. Koko on 6-9kk. Lankaa taisi mennä vajaa 400g koko settiin. Nuo pikku lapaset meinaan kiikuttaa tuonne Lapaskuuhun. Onpahan edes jotain sinne näin aluksi! Huh, enää viikko aikaa lapastella sinne!

Mukavaa illanjatkoa kaikille (meillä sataa vettä) toivottaa Irina!