Nyt ei kyllä sanat riitä kuvailemaan sitä onnea ja mielihyvää, mitä ihanan Snyni viimeinen paketti sai aikaan. (Ja tämä juttu on varmasti totta). Piukku, Luigi ja koko muu komppania voi sen todistaa. Minähän, totta kai, kiikutin paketin heti näytille.

Aloitetaan tästä:

1582269.jpg

Todella mieluisen värinen Zetor-huivi, joka pääsee käyttöön jo ensi viikolla. Neljä kerää Silja-lankaa ( päässee topiksi tai huiviksi).Sievä, pieni kännykkäpussi (tarpeen). Kynttilöitä (illat pimenee parin kuukauden päästä täälläkin). Mittanauha (entinen aina hukassa).
Ja HÄN: Oikein rotu-koira: Seiska Foxi Veikka, kiharakarvainen villalangan noutaja.

1582271.jpg

Eikö olekin ihanainen ja minulle juuri sopiva rotu. Mistähän Snyni arvasi, että Lupalle (hänen nimensä) on täällä AIVAN VALTAVASTI lankoja. Kunhan Luppa muistaa vain sen, että tässä huushollissa pitää liikkua hyvin varovasti, etteivät kaikki piilossa olevat villakoirat ryntää esille. Minä olen jo ajan myötä oppinut sen tarpeellisen taidon.

1582272.jpg

Tässä Luppa tekee tuttavuutta Piukun betoni-karhun kanssa.

1582274.jpg

 Ja pitihän meidän vielä ihailla tuota huivia. Pidän tästä todella paljon, se on minulle varmasti ajatuksella tehty. Aivan, kuten kaikki ne muutkin aiemmissakin paketeissa olleet ihanuudet.
Ja kaikki nämä on minulle lähettänyt Kati. Suuret sydänlämpöiset kiitokset tästä Sny-kaudesta. En osannut aavistaakaan, kuinka mukavaa tällainen yhteinen juttu on, kun  ilmoittauduin mukaan (ensimmäistä kertaa). Toivottavasti minä onnistuin ilahduttamaan edes puoleksikaan näin paljon omaa Snytäni.
Ja olihan paketissa myös ihana kirje,lämmin tervehdys Katilta, sekin ajatuksella kirjoitettu.
Ja Kati, lupaan pitää tuosta Lupasta hyvää huolta. Täytyy viedä se vissiin tuonne taaperoiden luo hoitoon, kun joudun jättämään sen viikoksi.
Lähden nimittäin iso-systerini kanssa tänne, katsomaan vieläkö nuo Vanhankaupungin muurit ovat tallella. Kuva on kolmen vuoden takaiselta reissulta.
1582319.jpg

Aurinkoista loppukuuta ja vielä aurinkoisempaa ja lämmintä kesäkuun alkua kaikille
toivottelee Irina