Kierrätyskankaat ovat saaneet uudet elämät Baby Bornin vaatteina. Mysli oli hiihtolomalla luonani yökylässä. Vietettiin koko päivä ompeluhommissa. Tai Mysli kirjoi itse huovuttamiaan nuken tossuja. Kauniit niistä tuli, harmi vain, etten huomannut kuvata niitä.
Kellohameen kangas on 70-luvun verhokangasta, siis pari vuosikymmentä Rockin alkuajoista. Puseron tein trikoosta. Takana parissa kohtaa tarranauhaa. On helppo pukea ja riisua. Leveän vyön tuo hame olisi kaivannut , jospa teen sen  myöhemmin.

1371868.jpg

Tämä Appelsiini-mekko on ollut pöytäliinana. Sain sen matonkuteiksi, mutta en hennonnut hyvää, vanhaa Marimekkoa leikata kuteiksi. Myssyn tein samasta kankaasta resorireunuksella. Näitä tuli sitten muutama, kuten minulla aina käy.

1371899.jpg
Tiikeri-mekko ei oikeastaan kuulu joukkoon, se näet on aivan uutta kangasta. Oli niin ihania kuvia siinä kankaassa, en voinut vastustaa sitä. Saattaapi tulla sitten jatkossa vaikka Seepra-mekko, Norsu-mekko, Leijona-mekko, Apina-mekko ja Kirahvi-mekko.

1371877.jpg

Yritin saada noita kuvia vierekkäin, mutta eivät suostuneet yhteistyöhön. Nuoremman porukan apua olis Mumpsa tarvinnut, mutta mistäpä niitä tähän hätään. Ovat suurin osa virusten kourissa. Olen yrittänyt ottaa etäisyyttä, jos vaikka selviäisin tauditta.

Iltakahvin keittoon ja neulomishommiin tuumailee  Irina