Tämmönen satsi lähti lauantaina ekaan huovutukseen:

1287974.jpg

... harsin hahtuvalapasiin kiinni pakastepussit, jotta ne ei huovutu kiinni.

..Ja tältä ne näyttävät valmiina:

1287965.jpg


..tummempisävyiset:


1287967.jpg


Nämä tein tilauksesta asiakkaalle. Huomenna tuodaan lapaset näytille, niin saa sitten asiakas valita noista mieluisammat.

Ja huomenna lähdetään sitten Piukun kanssa taas kello 6.55 ajeleen makkaran tekoon. On muuten tosi , siis TOSI mielenkiintoista hommaa! Tämä on siis sitä uutta hommaa, mistä Piukku sunnuntaina jo vähän alustavasti kertoi. Kädet on vähän kipeenä, kun tekee tuommosta hommaa, mitä ei aikasemmin oo tehny. Laitetaan varmaan Piukun kanssa kuvia tehdyistä "makkaratöistä", jos vain saatais ensin jotain valmiiksi.

Ja olipa mukava yllätys kotona odottamassa! Sny:ltä oli tullut minulle paketti. Ihanasti oli koristeltu kukilla paketin päälypuolikin:

1287977.jpg

Ja aivan ihana oli sisältökin..
1287981.jpg

Ihanan sinistä huopasta (on muuten yks mun lempiväreistä), naturngarnia, lämmittävä sydän (just tarpeeseen tuli, niskat on taas jumituksissa : ), tuohon enkelirasiaan tykästyin kans heti ja mietin että mitähän voisin siihen laittaa..Ja oot ihan selvästi käyny kurkkimassa meän näperryksiä kun tiesit, että tykkään noista pikkutilpehööreistä.. kiitti Sny! Ja mistäs senkin saatoit arvata että tuo lion-karkki on kans yks mun suosikeista! - Ihmeellistä! Huomenna kyllä jo testaan tuota sydäntä, kun en tänään ehtiny.. Ei tarvi enää "viritellä" niitä omia niskan parannus-kötöstyksiä :( minigrip-pussiin kuumaa vettä ja se niskaan pyyhkeen sisään.. Sitten vähän ajan päästä alkaa tippaseen vettä inhottavasti paidan sisälle, ku se pussi alkaa vuotaan....) Tuo on tosi kätevä! Vielä kiitos Sny:ni ja Hyvää Ystävänpäivää Sulle jo näin vähän etukäteen!

Tämmöstä tänään. Kerrotaan tosiaan Piukun kans lisää niistä makkaroista... Nyt pitää panna pää tyynyyn, että jaksaa taas herätä kello kuus reikä reikä..

                                                 Öitä!            T:  - Luigi -  : )