Eilen iski jo massailuinnostus ja tänään sitten massailtiin. Tällänen pellilinen saatiin aikaseksi:
1225579.jpg
Oikeestaan pääasiassa taitaa olla rannekoruihin helmiä, Luigi tais tehdä muutaman kaulakoruunkin. Mulla nyt on mietinnässä, et miten mä saan siististi päätettyä ton rannekorun??? Eilen harjottelin ja sain sellasen solmuväkerryksen aikaseksi, otin mallia yhestä korusta, jonka ostin joskus reissusta. Jonkinlainen solmu tehdään, yks nyöri jätetään siitä pois ja sit sillä kiristetään. Tosi sekava sepustus, mut se siinä harjotuskappaleessa toimi, tässä on nyt vaan vähän paksumpi tää nyöri, joten voi sillä systeemillä tulla aikans tökerö.

1225576.jpg
Siinä se nyt oottelee, et jotakin keksis. Voishan siihen jonkinlaisen koukkusysteemin väännellä tai jotakin...yritän kehitellä.

1225583.jpg

Tässä meän massailuromppeet keittiön pöydällä. Varastoon olis suunnitteilla oikein meän oma massailuhuone, se vaan pitäs siivota ensin. Eli se harrastushuone on sitten tosi pitkässä kuusessa... Liesi meillä siellä on jo valmiina, paistellaan nuo massailujutut siellä. Muutaman pellillisen paistoin ihan keittiön uunissa, mut mies haki kesäpaikasta mun ja Luigin mummin vanhan uunin. Ollaan pyhitetty se uuni ainoastaan tohon massailujuttujen paistamiseen. Hyvin paistaa, sitä täytyy vaan vahtia ihan ja koko ajan, heittelee sitä lämpöä aikalailla. Milloin pitää lisätä boforeita ja millon leyhytellä uunin luukkua, et saa lämpöä laskemaan. Et siellä me tosi sekaisessa varastossa istutaan nokat kiinni uuninluukussa vahtaamassa mittaria. Hyvin sillä uunilla on kuitenkin paistunut nuo meän tekelykset, tää tais olla jo neljäs pellillinen mitä sillä uunilla paistettiin.
Pastakone ostettiin jo toiselle massailukerralle. Ja on aivan älyttömän hyvä tossa hommassa. Saa nopeesti sekotettua värejä ja on tosi kätevä muutenkin. Suosittelen.
-Piukku-