koin sen eilen aamulla. Heräsin yltäpäältä hiessä ja koin valaistuksen. Ihminen, joka on koko ikänsä kammonnut ompelukonetta, herää aamulla ja tykkää ompelemisesta! Tarina alkaa edellisestä päivästä. Ja kasseista. Irinan kans hoksattiin, et kankaita olisi (Irinalla ei ole ompelukonekammoa) ja niistähän voitaisiin tehdä kasseja. No, kolmen tunnin tuotekehittelyn jälkeen kasseja alkoi syntyä. Ja minä tykkäsin niiden ompelemisesta... ihminen, joka pakon edessä on vain ommellut tyyliin verhon saumoja tyyliin kaasu pohjassa ja hutiksi jossain vaiheessa yleensä meni.


Ja nyt Piukku ylpeänä esittää:

Kassi numero yksi. Aito 70-luvun alun kangas.

1265635.jpg


Kassi numero kaksi. Aito 70-luvun alun kangas tämäkin.

1265637.jpg

1265638.jpg

Ja kassi numero kolme. Vastustamattoman ihanaa lakanakangasta, josta oli pakko tehdä kerhokassi, jumppakassi, eväskassi... niitä on nyt about seitsemän kappaletta ja kangasta on vielä, eli lisää tulee.
1265640.jpg

Kasseja on myynnissä täällä, jos kiinnostuit. Tuota kassi numero ykköstä ei ole enää kuin kolme kappaletta jäljellä. Niitä tehtiin kymmenkunta -mutta suurinosa lähti jo maailmalle. Näiden kassejen koko on n. 29x35 ja sangat n. 27-29 cm.

Yllättävää mun mielestä oli se, että miehemme (mun ja Luigin) eivät hyhkäilleet tällä kertaa meän touhuille (aika usein kuuluu kommentteja tyyliin "just, joo joo") vaan kommentti oli, et voisin tommosen eväskassin haluta.

Eli, jees Piukku ylpeänä (taas) täräyttää tän kirjotuksen uuteen kategoriaan OMPELUKSET. Mua ärsyttää suunnattomasti tuo kategoriaosasto, ku ne menee sinne sikinsokin. Olis parempi, et ne sais sinne aakkosiin, jos jollain on siihen oppeja, niin ottaisin vastaan mielelläni.

-Piukku-