Kesän viimeinen myyjäismatka suuntautui Louelle, Maaseudulta Käsin Messuille. Oltiin eka kertaa näillä messuilla. En ole aiemmin edes käynyt tuossa tapahtumassa.Oikein mukava markkinatunnelma siellä oli. Kaksi päivää meni todella nopeasti.
Nämä messut pidettiin samassa paikassa, missä Piukku ja Luigi käyvät sitä savea mäskäämässä. Nytkin olivat siellä keramiikka-puolella dreijaamassa.

1891601.jpg

Tämä kesä on ollut siitä poikkeuksellinen, että jopa heinäkuussa on voinut laittaa esille tällaisia tuotteita. Ja se, että ne ovat löytäneet itselleen uudet omistajat. Jotain positiivista tästä kylmästä ja sateisesta kesästä.

1891604.jpg

Mukava ja kiireinen viikonloppu oli tämäkin.
Ainoa ikävä puoli noissa messuissa on se, että myyntipaikkojen vuokrat ovat ainakin minun mielestäni aika korkealle hinnoitettuja. Nytkin maksettiin kahden päivän ajalta myyntipaikasta 100 euroa. Eipä silti, on kai sitä monella muulla vielä kalliimpia harrastuksia. Vai olisiko tämä myyjäisissä kertäminen meillä elämän tapa, kuka tietää.

Tämä oli siis elokuun viimeinen viikonloppu. Syyskuun ensimmäinen viikonloppu oli sitten vieläkin vilkkaampi. Kolmella autolla "roudattiin" romppeita vanhasta vanhaan.
Saa nähdä, minkälainen vilinä on ensi viikonloppuna.

Iltaterveisin Irina