Aivan ihanan pienen pitsisen lumihiutaleen löysin Päivikin lähettämästä paketista. Olin voittanut Kaikki Puikoissa-blogin arvonnassa. Kesäkuussa oli teemana pitsi.

1716946.jpg

Kyllä on taitavaa työtä tuo lumihiutale. Päivikki kertoi tuossa sievässä Rudolf Koivu-kortissa, että tuo pitsi on tehty frivoliteetti-tekniikalla. Laitan hiutaleen heti makuuhuoneeni ikkunaan. On se niin ihana. Lämmin kiitos Päivikille.

1716958.jpg

Lisäksi paketissa oli Step-sukkalanka (Aloe Veraa ja Jojoba-öljyä sisältävä). Tuosta taidan neuloa noille pirpanoille sukat. Muilla meidän sakilla tuollaiset sukat jo onkin (paitsi mulla). Neuloin viime talvena neljät sukat tuosta langasta. Sukat ovat hyvin mieluisia, liekö pesuun joutavat välillä.

Hassu sattuma, että minulla on myös kaksi liinaa, joiden tekotavan vasta nyt tiedän, kiitos Päivikin.

1716960.jpg

Tämän ja toisen pienemmän liinan ostin vuosia sitten lomareissulla. Paikka taisi olla Kypros tai Rodos. Käytiin siellä jossain pienessä vuoristokylässä ja ostin ne sieltä. Vierailtiin erään vanhan mummon luona ja hän möi tällaisia liinoja.

Oikein, oikein paljon kiitoksia tästä mieluisesta yllätys-paketista Päivikille ja aurinkoisia ja lämpimiä kesäpäiviä sinulle.

Ja totta kai kaikille muillekin toivottaa ilahtunut Irina