Tässä niitä taas on!

2042500.jpg

Uusia ja makeita värejä Fabeleissa. Taas tuli tilattua Mervillasta muutama!!! lankakerä näitä minun suosikki-sukkalankoja. Ja tottakai hahtuvakiekkoja Piukulle ja Luigille. Olivat niin nopeita kiekkoja, etten ehtinyt kuvaa napata. Ihania värejä oli niissäkin.

2042503.jpg

Enpä ole laskenut, kuinka monta sukkaa olen tuosta langasta neulonut. Aika monta paria kuitenkin. Tässä niistä uusimpia.

2042505.jpg

Kuvat ovat kyllä vähän surkeita, kun tahtoo olla tähän aikaan vuodesta pimeä pimeän perään. Ulkona sais parempia kuvia, mutta on aina muka niin kiire päivällä, ettei ehdi kuvata. Tai sitten ei muista!

Sainhan minä Merjalta ihanan pehmeää Define-mohairlankaa. Aloittelin siitä tuota Feather and Fan-huivia. Melko juoksevaa lankaa, 25g:n kerästä tuli 33cm reilun 30cm leveää huivia. Tässä huivin alkumetrejä.

 2042492.jpg

Oli kiva neuloa välillä isommilla puikoilla (6) tuota huivia. Fabelia "tikuttelen" puolet ohuemmilla. Mietiskelin tässä yhtenä päivänä, että käsiä sais olla useammat. Kahdella kun ei mahdottomia ennätä! Ei "vaineskaan", kaksi kättä on aivan hyvä määrä.

Että näin meillä!

Leppoisaa torstai-iltaa toivottaa Irina