koulusta tullessa perjantaina kotona odotti iloinen yllätys. PAKETTIKORTTI. Sny:n paketti oli tullut. Väsytti niin vietävästi, et ensin oli otettava päikkärit ja sitten illalla suuntasin postiin pakettia hakemaan. No, ensin oli tehtävä kakkupohja uuniin ku iskäsellämme oli viikolla synttärit, mut kakkua syötiin lauantaina. No, postista äkkiä kotiin pakettia avaamaan, ja sisältä paljastui mitä ihananpia juttuja...

1319283.jpg

hahtuvaa, Tovea, suklaata ja salmiakkia, ihania silmukkamerkkejä, Cernitiä (tätä ei olla Luigin kans vielä kokeiltu, mut nyt päästään testaamaan) ja ihana kortti. Kiitos SNY! Olin tosi yllättynyt ja superhyperiloinen kun paketin avasin. Irinalle soitin heti ja Luigille kävin kamerasta kuvan esittelemässä paketistani.

Viikko on ollut suht kiireinen. Kotona kotihommat on jääneet aika vähälle, mut viikonloppuna pesukone on pyörinyt melkein taukoamatta. Kummasti tota pyykkiä kertyy  viikon aikana. Aamuherätykset ei enää oo tuntunu niin kauheilta, kai niihin on jo vähän tottunut. Päivät koulussa menee tosi nopeeta. Tän viikon ollaan opiskeltu lasitekemiaa, kuullostaa aika hirveältä -mut oli tosi mielenkiintoista. En ikinä oo kemiasta välittänyt, mut tää oli kyllä siistiä. Ja kummasti tota tietoa meni perille, perjantaina koe meni mun mielestä ihan hyvin.
Mun ruukku meni vesiämpäriin liettymään, halkesi kuivuessaan ja korjailinkin sitä, mut halkes taas, joten päätin kierrättää sen ja tehdä samasta savesta ens viikolla uuden. Sanoivat koululla, et mustasavi on aika vaikeeta materiaalia ja huomasin kyllä kantapään kautta sen viikolla. Mut siellä se on nyt ämpärissä ja ens viikolla käyn sen kimppuun uudelleen. Luigin kans tehtiin perjantaina 20 kg valusavea, mielenkiintoinen tarina olis, mut kerron joskus myöhemmin.
Ruiskulasitusta kokeiltiin kans viikolla, karsee sotku tuli -mut ihan hauskaa hommaa sekin. Ja huomenna onkin kiva aamulla suunnistaa koululle. Meidän ekat jutut meni raakapolttoon perjantaina, toivottavasti ei oo räjähdelly uunissa. Eli kauhee kiire mennä uunia purkamaan heti aamusta.
Mukavaa sunnuntaipäivää, toivottelee -Piukku-