Tässä pieni "pläjäys" aikaansaannoksistani. Fabel-kerät ovat saaneet kyytiä. Ja kuten tavallista, en osaa lopettaa "sarjatuotantoa".  On mukava kokeilla eri värejä. Silmukkamääriä en pysty sanomaan,joka parissa kuitenkin on samat määrät silmukoita. Seuraavassa parissa taas uudet. Neule muodostuu lopulliseen muotoonsa "mututuntumalla".
1241627.jpg
Yhdet löysivät jo uuden kodin. Tummien sormikkaiden kanssa olivat hyvän näköiset, myös uuden omistajansa mielestä. Vielä on monta väriä odottamassa kämmekkäiksi pääsyä.

Eikä siinä vielä kaikki. Myös Gjestalin Top Mohair on päässyt huiviksi. Tällä kertaa omenanvihreä, vaalea sellainen.Virkkasin sen Salomonin solmuilla.Tykkään, että noista mohairlangoista saa ihanan keveitä ja pehmeitä huiveja.
Aurinko paistoi pitkästä aikaa,niin täytyi ottaa ulkona nämä kuvat.
1241630.jpg1241631.jpg
Vaaleasävyinen mohairhuivi on jo tekeillä, tällä kertaa "lempparimohairistani" Idenan Mohair Luxista.Siinä on ihanat väriä vaihtavat sävyt.
Olemme muuten Piukun ja Luigin kanssa aivan "onnessamme", että näitä meidän höpötyksiä käy noinkin moni lukemassa. Kiitos teille ja hyvää alkavaa viikkoa.
                                                                                                 -Irina-