Hanget ovat huvenneet puoleen ja ensimmäisen västäräkinkin olen jo nähnyt keikuttelevan pyrstöään. Hurjimmat (ainakin systerini) ovat vielä hiihdelleet tuolla meren jäällä. Minähän en ennättänyt (viitsinyt) tänä talvena ottaa suksiakaan varastosta. Eipä silti, mukava tuolla keväthangilla olisi hiihdellä. Mutta meren jäälle en enää kyllä uskaltautuisi.

Minun maailmaani ovat olleet taas Fabelit.

Säärystimet, kynsikkäät ja pääpanta.

Ihan vain perusmallia, naisten kokoa.

Kakarakarkeloissa (iltaisin kotonakin) tikuteltuja sukkia.

Ruskeat pitkät naisten kokoa olevat ns.polvisukat. Seuraavat sini/ruskeat miesten sukat. Ja edessä parit naisten kokoa olevat. Ja kuis´kummaa, Fabeleita kaikki!

Nyt laitan sitten fabelit vähäksi aikaa "jäähylle" ja kaivan kätköistäni ufo-neuleeni. Ilmoittauduin nimittäin mukaan alkavaan Fufotempaukseen. Pelottavan paljon noita ufoja on taas vuoden aikana kertynyt. Ja vielä ne viimevuotiset mukana. Minähän en muistaakseni saanut kuin pari valmiiksi viime vuoden fufoilussa. Ihana juttu, että pääsin taas mukaan ufojen hävitykseen.

Ja mukava juttu on myös se, että vihdoin ja viimein sain postitettua Matleenalle muutaman myssyn Sytomyssykeräykseen. Laitan kuvan niistä myöhemmin.

Nyt lähden pingoittamaan muotoonsa tämän vuoden ensimmäistä kolmiohuivia. Kuvia siitäkin on varmaan joskus tulossa.

Mukavaa päivänjatkoa ja hyvää kevättä toivottaa Irina.