Hei kaikki pitkästä aikaa!  Menee ihan Irinan yksinpuheluksi tämä homma, joten meinasin nyt laittaa kuulumisia täältä lapastehtaalta.

Mulla on jo kymmenes pari hahtuvalapasia puikoilla .  Viikko olis vielä aikaa noita tikuttaa, kun silloin on lumilinnassa peräpohjolan markkinat.   Irinan kanssa ollaan menossa sinne. Tässäpä kuvaa puolivalmiista lapasista:
Spiraalikuvion innoittamana aloin eilen koulussa kipsistä veistelemään uutta korumallia, joka kyllä sai melkoisen tyrmäysvastaanoton. Piukku meinas että liian iso, samoin meän iskä. Mutta taidan tehdä tommosena. Valumuotin tuosta teen, ja ehkä sarjavalumuotin, jotta saan useamman korun valettua yhtäaikaa.Koulussa meillä oli viime viikot piirustusta ja maalausta eli PIMAa. Tosi mukavaa oli kun sai rauhassa maalata ja taiteilla.. Kokeiltiin hiilellä, liiduilla akvarelleilla ja akryyleillä. Innostuttiin Piukun kanssa niin kovasti, että päätettiin tehdä ite maalauspohjia. 


Mutta pitää nyt lähteä sohvalle tikuttaan, ettei pääse totuus unohtuun / puikot jäähtyyn. Vai pitäisköhän lähtä Irinan luo kylään.. Näkyi olevan hyvän näköisiä pumpseja kämppä täynnä.

Kieli ulkona


Hyvää ystävänpäivää teille kaikille Pusu


T : Luigimus spiraalimus