Onko mukavampaa tapaa aloittaa viikko! Kaksi pakettia samana päivänä! Miten voi immeistä lykästää tuplasti samaan aikaan! Tämä on aivan haltioissaan!

Tässä Matleenan lähettämä blogiarvonta-voitto.

Voi, miten paljon näitä onkaan! Lautasliinoja (onkiva poika ja tyttö kukkakedolla). Kaunis pehmeä tiskirätti. Ja ainakin yhtä kaunis neulatyyny, joka tulee tarpeeseen. Näkisittepä minun entisen tosi pienen neulatyynyn! Regian sukkalangat pääsevät puikoille heti kun saan polvisukat niistä irti. Pieni hellyyttävä magneettitarra oli myös mukana.

Onni ei ole paikka, johon saavutaan, vaan tapa matkustaa (Margaret Lee Runbeck). Aivan ihana kortti!

Tiedätkö Matleena, olen tosi onnellinen näistä kaikista! Lämmin kiitos sinulle!

Ja tässä tämä JaanaM:n lähettämä tasaluku-bongausvoitto!

Voi, miten herkullisen värisiä huovutusvilloja! Ja noin paljon! Nyt pääsen minäkin kokeilemaan neulahuovutusta. Läheltä olen kyllä seurannut, kun Luigi on "tökkinyt" kuvioita huovutettuihin lapasiin ja tossuihin.Ja tehnyt muottien sisään sydämiä, tähtiä yms. Ai, mitä kaikkea näistä saakaan aikaan. Jos ei heti, niin myöhemmin!

Ja tikkareita! Miten monta rauhallista neulomishetkeä saankaan itselleni noilla herkuilla! Eikös tuollaisen yhden tikkarin imeskelemiseen mene joku tovi! Saadaan hetkeksi rauhoitettua noita "taaperoiden tanhuja"! Ei vainkaan, kilttejä kakaroita nuo Hemppa ja Imppa ovat! Myslihän on jo päivät opintiellä!

Kiitos Jaana myös mukavasta kortista ja kukista paketin takana:o)

Tykkäsin näistäkin tosi paljon. Lämmin kiitos myös Jaanalle!

Tässä vielä molemmille kiitoshalaukset!

:pallo:

Oikein hyvää viikon alkua toivottelee Irina.