Crocus, Sipuli?, Viron villat.
Crocus-huivi valmistui jo viikko sitten. Miten lie aika hurahtanut, etten ole saanut laitettua siitä kuvaa aiemmin.

1559691.jpg

Eipä tässä kuvassa tuo kuvio näy ollenkaan. Tarttee laittaa tarkempaa kuvaa sitten, kun saan ohjeen kirjoitettua ja skannattua. Se onkin taas "pitkässä kuusessa", miten onnistuu. Väristä tykkään kovasti. Lankana on Tekstiiliteollisuuden Kamena. Puikot oli 4,5 pyöröt.

Puikoilla on sitten taas uusi kyhäelmä. Nimi on vielä vähän hakusessa. Sipuleilta näyttävät minun silmissäni nuo kuviot.

1559699.jpg

Lankana tässäkin Kamena. Tykkään enempi noista virolaisista langoista. Johtuukohan ehkä siitä, että olen neulonut niitä 8/2 tai 6/2- vahvuuksia. Saa nopeammin valmista aikaan. Tämä ns.Sipuli-huivi täytyy vain ensin tehdä valmiiksi, ennenkuin upotan puikkoni näihin ihanuuksiin:

1559679.jpg

Tuli nimittäin tilattua Mervillasta taas muutama vyyhti. Ja palvelu oli taas kerran supernopeaa ja miellyttävää. Jälleen kerran suurkiitokset Merjalle. Ja kiitos noista extroista (lankarullat). Tarvetta aina on niillekin. Baby Bornin vaatteet nimittäin odottavat ompelua. Mutta kun nyt on tämä huivi-buumi päällä. Ei edellistä ennätä saada valmiiksi, kun toisen malli jo muhii päässä.

Nyt tarttee lähteä paketoimaan viimeistä ja paljastavaa pakettia Snylle.

Hyvää illan jatkoa toivottelee Irina