Vai oliko se sanonta, että kevät keikkuen tulevi? Samapa tuo, kesäisen lämmintä on ainakin ollut muutama viime päivä. Helleraja on rikottu täällä Perämeren rannallakin.

Tuo sanonta tuli mieleeni, kun katselin noita ottamiani kuvia. Vinossa kaikki tyynni! Tuo kaunis keramiikkamaljakin keikkuu tuossa kiven päällä.

Piukku ja Luigi yrittävät epätoivoisesti selvitä vielä näistä parista viimeisestä kouluviikosta. Nytkin ovat huhkineet kohta pari viikkoa yhteen putkeen. Sinne meni helatorstai ja koko viikonloppu. Hyvä kun ennättävät vähän nukahtaa ja taas ovat tien päällä. Onneksi saavat kohta tuon reilun 2-vuotisen (muistaakseni) urakkansa päätökseen. Ihan kivahan näitä tuotoksia on saada. Tänäänkin Piukku toi muutamia valmiita töitä ja sanoi,että ota siitä mitä haluat. Nämä on kuulemma niitä "nuo nyt on vähän semmosia.."! Minusta tässäkään ihanan herkässä maljassa ei ole mitään vikaa!

Tuo kaunis kuvio jatkuu tuonne maljan sisäpuolelle. Maljan läpimitta ylhäältä on 19 cm ja korkeus sama 19 cm. Ei mikään aivan pieni kulho. Tykkään tuosta tosi paljon.

Kaunis kiitos kaikille noista huivikommenteista! Tässä sitten vähän entisen toistoa.

Pitihän minun neuloa toinen sininen Lemmikkihuivi. Se ensimmäinen kun lennähti maailmalle.

Palasin takaisin tuohon kapeampaan reunaosaan. Se sopii kuitenkin mielestäni paremmin tuohon malliin. Punaisessa huivissahan tuota reunaa oli leveämmästi.

Lanka tuossa on Kamena  ja menekki vähän vajaa 100g. Puikot Knit Picksin pyöröt 4,5mm. Koko n. 70cm x 135cm. Jotenkin tuo teeteen Kamena on minun mieleeni. Vaikkakin on villaa, niin ihanan ilmavan ja kevyen huivin siitä saa neulottua. Seuraava väri on jo kerällä, mutta mikähän se mahtaa olla? Selviääköhän se vielä tämän toukokuun aikana? (Äh, ne ufot!)

Lämmintä viikonjatkoa toivottaa Irina.